Cykose_lydfil_kap1HØR CYKOSE

Kapitel 1

– læst af Maria Kristensen

Alle 3 bøger i Cykose-trilogien kommer som lydbøger

bookbooks_bogforum2014

bookbooks på BogForum 2014

bookbooks var flot repræsenteret på årets bogmesse i Bella Center

Vi fik solgt bøger, gjort opmærksom på os selv og havde gode arrangementer.

Henrik Frederiksen tog lørdag en pause i sin bogsignering i Illums og fortalte i en samtale med Birgitte Lorentzen om sin succes som selvudgiver. Henrik Frederiksen er med mere end 180.000 solgte bøger Danmarks bedst sælgende selvudgiver.  

Anja Bo, tidligere vært på Deadline på DR2,  interviewede Birgitte Lorentzen om Cykose-trilogien. Det blev en god snak om bøgerne, Cykose-universet og om nomineringen til den franske bogpris, Le Prix des Incorruptibles 2014/2015.

Hvad er det de unge vil have – vi spørger dem selv! var næste arrangement. Her spurgte Anja Bo tre unge – Maria, Mashal og Mille om deres læsevaner og -uvaner.

Søndag kom Mogens Palle og Hans Henrik Palm, og i samtale med Birgitte Lorentzen fortalte de om Gamle Hansen, venskaber og de store tider i Dansk Professionel Boksning. Palm fortale sin version af de to dramatiske EM-opgør mellem ham og Jørgen ”Gamle” Hansen. 

clicbrillerbookbooks i samarbejde med Clic læsebriller

Bøger og læsebriller kommer med alderen – desværre – ofte til at være et uundværligt makkerpar.
Joachim Kappel-Boysen fra Clic Products sagde straks ja, da vi spurgte, om han ville præsentere sine briller sammen med vores bøger ved årets Bogmesse. De fleste af Cykose-trilogiens kernelæsere er ikke kommet i “brille-alderen”, men en stor del af publikum på bogmessen har enten brug for længere arme eller læsebriller. Clic læsebriller er anderledes, sjove og farverige.

Clic her og se mere om Clic læsebriller

lile-interdite_birgitte-lorentzen

Insania er nu udkommet i Frankrig

Netop som konkurrencen LE PRIX DES INCORRUPTIBLES 2014/2015 er skudt i gang på 7.000 franske skoler, hvor Birgitte Lorentzens Cykose er blandt de seks bøger, der kæmper om at blive den bedste bog i dette skoleår, er 2. bind i Cykose-trilogien – Insania – udkommet på fransk. Den franske oversættelse har fået titlen – L’île Interdite – Den forbudte ø.

CYKOSE NOMINERET I FRANKRIG

À la folie (Cykose) er netop blevet nomineret til den prestigefyldte, litterære pris: LE PRIX DES INCORRUPTIBLES 2014/2015, som den første danske roman nogensinde. Det betyder, at romanen vil blive læst af skoleelever i mere end 7.000 franske skoler, som i slutningen af skoleåret skal kåre en vinder blandt de seks nominerede romaner.

 

HYPNOSIA_bogforside HYPNOSIA er udkommet – 2014!

Meget flot lektørudtalelse

Uddrag fra lektørudtalelsen: Dette tredje bind i ungdomsserien efter Cykose og Insania, er et superspændende og velskrevet psykologisk gys, der balancerer mellem et realistisk ungdomsliv og det overnaturlige, hvor en underliggende mystik og antydningens kunst skaber en rigtig uhyggelig effekt. Måden at få uhyggen frem på minder om Bjarne Reuters, Skyggernes hus, 2007. Stemningen og uhyggen kan desuden minde om Keplers krimier for voksne, især Ildvidnet, 2012.